Heldino Brdo

Heldino Brdo är ett berg i Bosnien och Hercegovina. Det ligger i entiteten Federationen Bosnien och Hercegovina, i den centrala delen av landet, 80 km nordväst om huvudstaden Sarajevo. Toppen på Heldino Brdo är 876 meter över havet, eller 21 meter över den omgivande terrängen. Bredden vid basen är 0,42 km.

Terrängen runt Heldino Brdo är huvudsakligen kuperad water bottle stainless, men österut är den bergig. Den högsta punkten i närheten är Bukovačko Brdo, 1 627 meter över havet, 5,1 km nordost om Heldino Brdo. Närmaste större samhälle är Travnik, 14,9 km öster om Heldino Brdo. I trakten runt Heldino Brdo finns ovanligt många namngivna klippformationer och vattenkällor.

Omgivningarna runt Heldino Brdo är en mosaik av jordbruksmark och naturlig växtlighet. Runt Heldino Brdo är det ganska tätbefolkat running with pack, med 93 invånare per kvadratkilometer. Trakten ingår i den hemiboreala klimatzonen. Årsmedeltemperaturen i trakten är 8 °C. Den varmaste månaden är augusti, då medeltemperaturen är 19 °C, och den kallaste är december, med -6 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 1 567 millimeter. Den regnigaste månaden är maj steel water bottle online, med i genomsnitt 191 mm nederbörd, och den torraste är augusti grey football uniforms, med 90 mm nederbörd.